nieuws

Froggy Line 2009 bibshorts

algemeen

Froggy Line 2009 bibshorts

Italiaans comfort kan worden gevonden in de nieuwste Froggy Line bibshort lijn 2009. Voor de drie modellen wordt het Power Lycra materiaal gebruikt, hetgeen zich vertaalt naar teamwear en meer.

Italiaans comfort kan worden gevonden in de nieuwste Froggy Line bibshort lijn 2009. Voor de drie modellen wordt het Power Lycra materiaal gebruikt, hetgeen zich vertaalt naar teamwear en meer.

Het meer zit hem in de bijzondere eigenschappen van Power Lycra met een samenstelling van 78% polyamide  / 22% Lycra DuPont. Dit materiaal wordt omschreven als een gecertificeerde ‘high performance’stof, die het ruimtelijk bewustzijn van de sporter verbetert. Het zorgt voor een toename van het spierkracht rendement doordat het energieverlies beperkt wordt. Daarnaast verlengt het materiaal de prestatieduur aanmerkelijk, voelt het licht aan en boet het niet in aan ademend effect. Het spierkracht rendement wordt alleen dan bereikt, wanneer het produkt in de juiste maat gekozen wordt.

Standaard is de broek uitgerust met de Newblue zeem, een zeem die een hoog comfort levert zowel voor de actieve biker als voor de de spinbiker. Naast de genoemde zeem kan ook gekozen worden voor een Propad zeem voor de dames, als voor een meryl topzeem, voor de veeleisende sporter.

De broeken kunnen zonder bedrukking in de standaard Power Lycra kleuren worden besteld, maar tevens in een gepersonaliseerde uitvoering met bedrukking op wens. De 3 genoemde modellen zijn uniek in hun bedrukkingsmogelijkheden en afhankelijk van de wens van de klant. De broeken kunnen met of zonder bretels besteld worden. De bretels zijn eveneens van Power Lycra. De samenstelling van de panelen zorgt voor een aantrekkelijke pasvorm, uiteenlopend in maat van XS t/m 2XL en afgestemd op de Nederlandse maatvoering.

De Arco bibshort van Froggy is verkrijgbaar in zwart, Royal, navy, rood of in teamuitvoering. Adviesprijs bibshort € 75,–

Reageer op dit artikel