nieuws

Dragers van Merida

algemeen

Dragers van Merida

Merida Benelux is met ingang van heden de exclusieve distributeur voor de fietsendragers van het Duitse merk Atera in de Benelux. Het merk Atera bestaat sinds 1963 en is gespecialiseerd in het produceren van dragers voor fietsen.

Merida Benelux  is met ingang van heden de exclusieve distributeur voor de fietsendragers van het Duitse merk Atera in de Benelux. Het merk Atera bestaat sinds 1963 en is gespecialiseerd in het produceren van dragers voor fietsen.

Een aantal bijzondere kenmerken van deze dragers:
•    zeer licht, vanaf 12 kg;
•    gepatenteerd lichtlopend railsysteem. Een systeem dat ervoor zorgt dat de kofferbak altijd toegankelijk blijft, zelfs bij MPV auto’s;
•    geen montage, niet voor de dealer en consument;
•    past in bijna elke kofferbak;
•    speciaal model voor e-bikes.

Het programma bestaat uit vijf modellen, genaamd Strada, waarvan één speciaal gemaakt is om e-bikes te vervoeren. De drager in combinatie met het gewicht van twee e-bikes blijft ruim onder de toegestane norm van max. 75 kg kogeldruk. Alle dragers zijn RDW en TUV gekeurd en er zit drie jaar garantie op elke drager. Elke drager is 100% gebruiksklaar, de dealer hoeft niets te monteren.

Verder zijn de afmetingen dusdanig dat de drager in bijna elke kofferbak past.
Voor de consument is behalve het lichte gewicht de supersnelle bevestiging op de trekhaak een groot voordeel. Ook aan de diefstalgevoeligheid is gedacht, er zitten sloten geïntegreerd in de drager. Voor de Benelux zijn Nederlandstalige brochures beschikbaar en er zal door Merida Benelux in diverse media geadverteerd worden. Verder zullen de dragers ook deel gaan nemen aan de diverse testen. In Duitsland hebben ze al diverse testen gewonnen.

Dealers die deze exclusieve dragers willen gaan verkopen, kunnen contact opnemen met Merida Benelux b.v. via 055 – 506 2200 of info@merida.nl

Reageer op dit artikel