nieuws

cS.Uno tijdritpak ASSOS

algemeen

cS.Uno tijdritpak ASSOS

ASSOS kondigt het ‘cS.Uno’ – aëroChronopak aan. De cS.Uno is een nieuw aerodynamisch bodysuit. Het ééndelige pak sluit nauw rond het lichaam en is anatomisch voorgevormd voor de voorovergebogen tijdritpositie op de fiets. De cS.Uno werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de tijdrijders van de Zwitserse nationale ploeg, maar komt nu ook beschikbaar voor het grote publiek.

ASSOS kondigt het ‘cS.Uno’ – aëroChronopak aan. De cS.Uno is een nieuw aerodynamisch bodysuit. Het ééndelige pak sluit nauw rond het lichaam en is anatomisch voorgevormd voor de voorovergebogen tijdritpositie op de fiets. De cS.Uno werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de tijdrijders van de Zwitserse nationale ploeg, maar komt nu ook beschikbaar voor het grote publiek.

Het pak is het resultaat van de samenwerking tussen het Textile Laboratory in Lugano, de ASSOS R&D afdeling en natuurlijk niet te vergeten de toprenners die dit pak getest hebben. De ‘cS.Uno’ beantwoordt de vraag van de hedendaagse atleet naar comfort en prestaties in een stijlvol, fris, origineel en uniek ontwerp.

Het bovenstuk van het pak is gemaakt uit A.Plethon, een actief ademende, ultra laag volume stof die in vier richtingen mee rekt. Deze stof werd speciaal ontwikkeld voor tijdrijden. Aan de buitenkant is het pak voorzien van een mini-veiligheidszak met rits. Binnenin is een zak uit netstof aangebracht om een radio of iPod in op te bergen.

Het broek gedeelte is een combinatie van Type A.430 spandex met op de flanken een nieuwe Spandex variant die een uitzonderlijk lage luchtweerstand heeft. Binnenin vinden we het bekende ASSOS S5 Uno zeem terug.

Hoewel oorspronkelijk exclusief ontworpen voor competitie, kan u het pak ook gebruiken op dagen waarin u snelheid in het bloed hebt. Ideaal voor een korte, intensieve, maar deugddoende training. Een inspanning tegen de limiet aan, maar wel in stijl natuurlijk.

De cS.Uno is beschikbaar in zwart of wit in de maten S tot XLG. Aanbevolen consumentprijs: € 199,-.

Reageer op dit artikel