nieuws

Carice van Houten traint met Batavus

algemeen

Carice van Houten traint met Batavus

HEERENVEEN – Carice van Houten, bekend van onder meer Alles is Liefde, Zwartboek en Valkyrie, is een veelgevraagd filmactrice. Door haar drukke werkschema is het voor de actrice ideaal om thuis te kunnen trainen en Batavus heeft haar hierbij geholpen door een Batavus Crosstrainer bij haar thuis te installeren.

HEERENVEEN – Carice van Houten, bekend van onder meer Alles is Liefde, Zwartboek en Valkyrie, is een veelgevraagd filmactrice. Door haar drukke werkschema is het voor de actrice ideaal om thuis te kunnen trainen en Batavus heeft haar hierbij geholpen door een Batavus Crosstrainer bij haar thuis te installeren.

Carice van Houten niet altijd voldoende tijd om aan haar conditie te werken, iets dat ze wel als zeer belangrijk ervaart. Vanwege haar druk bezette schema is het voor Carice een pre om thuis te kunnen fitnessen op de momenten dat het haar schikt. Batavus is in contact gekomen met Carice en wilde haar hierbij graag helpen.
 
In het volgende nummer van het Batavus magazine Tring staat Carice op de cover en zal ze in een reportage vertellen over haar fietsactiviteiten in en om Amsterdam. Fietsen is Carice’s favoriete manier om zich door Amsterdam te vervoeren en sinds kort doet ze dat op een Batavus Mambo.
 
Op de foto ziet u de overhandiging van de Batavus Mambo in Amsterdam aan Carice van Houten door marketing manager Frank van den Eeden.

Meer nieuws over Batavus

Reageer op dit artikel