nieuws

ANWB reikt fiets uit

algemeen

ANWB reikt fiets uit

ALPHEN A/D RIJN – Rik de Bruin van fietswinkel Gekvanfietsen.nl heeft afgelopen vrijdag een Giant Cosmo uitgereikt aan mevrouw Broek uit IJmuiden. Zij was een van de personen die een tweewielerwinkel voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar nomineerden.

ALPHEN A/D RIJN – Rik de Bruin van fietswinkel Gekvanfietsen.nl heeft afgelopen vrijdag een Giant Cosmo uitgereikt aan mevrouw Broek uit IJmuiden. Zij was een van de personen die een tweewielerwinkel voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar nomineerden.

Alle personen die een winkel via anwb.nl nomineerden, maakten kans op deze fiets. Gekvanfietsen.nl uit Alphen aan de Rijn is begin dit jaar tot Tweewielerwinkel van het Jaar van 2009 verkozen. ANWB-leden hebben een belangrijke rol gespeeld in deze verkiezing. Allereerst zijn zij via internet opgeroepen hun favoriete fietsenwinkel op te geven. Vervolgens zijn deze filialen uitgenodigd deel te nemen aan de verkiezing.

Initiatief
De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar is een initiatief van het vakblad Tweewieler en wordt in samenwerking met de ANWB, BOVAG en RAI georganiseerd. De titel wordt toegekend aan een tweewielerwinkel met bijzondere kwaliteiten. Met deze verkiezing willen de organisatoren de kwaliteit van de verkoop en reparatie van fietsen, bromfietsen en scooters verbeteren.

Reageer op dit artikel