nieuws

Tehava-site vernieuwd

algemeen

Tehava-site vernieuwd

GELEEN – Vanaf vorige week is het geheel nieuwe online bestelsysteem van Tehava International ‘in de lucht’ gegaan. Naast waardevolle informatie over producten en ontwikkelingen binnen het midden en highend fietssegment, geeft deze site 24 uur per dag, 7 dagen per week via een innovatief online bestelsysteem toegang tot het magazijn.

GELEEN – Vanaf vorige week is het geheel nieuwe online bestelsysteem van Tehava International ‘in de lucht’ gegaan. Naast waardevolle informatie over producten en ontwikkelingen binnen het midden en highend fietssegment, geeft deze site 24 uur per dag, 7 dagen per week via een innovatief online bestelsysteem toegang tot het magazijn.

Dankzij een efficiënte inrichting van de logistieke afdeling en het gebruik van betrouwbare expediteurs worden orders door Tehava nog dezelfde dag verstuurd, zowel binnen als buiten de Benelux. De nieuwe site is een logische kwaliteitsstap binnen de strategie van Tehava International.

Het online bestelsysteem is op dit moment uniek in haar soort. Veilig, efficiënt en snel zijn de ‘keywords’, die de gebruikers vanaf het eerste moment zal aanspreken. Voor de ontwikkeling van dit systeem zijn de makers niet over één nacht ijs gegaan. “We hebben een testteam geformeerd, bestaande uit een groep klanten. Hun ervaringen zijn verwerkt in de uiteindelijke versie. Een dubbele garantie dat het systeem vooral klantvriendelijk werkt”, zo stelt de webdesigner en –master van Tehava International.

“Klanten bestellen op het moment dat het hun schikt en hierdoor kunnen wij onze klantenkring optimaal bedienen. Erkende en betrouwbare expediteurs garanderen een snelle en correcte bezorging”, aldus Robert Vrancken van Tehava International. Daarnaast staat het serviceteam van Tehava volgens Vrancken tijdens openingstijden als vanouds klaar voor het geval er vragen zijn van de klanten.

De site www.tehava.com bevat verder een schat aan informatie of het nu gaat om noviteiten en productontwikkelingen of nieuwe trends en biedt met uitgebreide technische handleidingen en handboeken ondersteuning. Vrancken: “De site is een ware wikipedia voor de vakhandel.”

Meer nieuws over Tehava International

Reageer op dit artikel