nieuws

Record aantal bezoekers Fiets en Wandelbeurs

algemeen

Record aantal bezoekers Fiets en Wandelbeurs

AMSTERDAM – De Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam heeft afgelopen weekend 17.700 bezoekers mogen ontvangen. Dat is bijna 3.000 meer ten opzichte van vorige jaar. Hiermee is opnieuw een record gevestigd.

AMSTERDAM – De Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam heeft afgelopen weekend 17.700 bezoekers mogen ontvangen. Dat is bijna 3.000 meer ten opzichte van vorige jaar. Hiermee is opnieuw een record gevestigd.

Van enige crisisstemming viel onder de standhouders en de bezoekers op de beursvloer totaal niets te merken. Integendeel: er was sprake van een soort enthousiasme. Het beeld dat de mineurstemming geen invloed heeft op fiets- en wandelreizen werd al eerder door aanbieders van reizen naar buiten gebracht. De trend van toenemende belangstelling voor fietsen en wandelen zet zich voort en mensen willen met goede spullen op pad.

Ook het lezingenprogramma in acht verschillende zalen werd druk bezocht. Diverse malen moest het bordje ” vol” op zaaldeuren worden gehangen. De reacties van de standhouders waren unaniem positief. Ook de beursbezoekers keerden tevreden huiswaarts. De volgende Fiets en Wandelbeurs vindt plaats op 27 en 28 februari 2010 in Amsterdam.

Reageer op dit artikel