nieuws

Nieuwe Benelux-importeur Rotor Bike Components

algemeen

Nieuwe Benelux-importeur Rotor Bike Components

MADRID (Sp.) – De verdeling van Rotor onderdelen in de Benelux door Magura Bike Parts is na uitgebreid overleg opgeheven. Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar en danken voor hun samenwerking in de afgelopen jaren. Om de markt beter van dienst te kunnen zijn is Rotor Bike Parts Benelux opgezet, gevestigd te Diessen, als nauwe partner van Rotor Spanje.

MADRID (Sp.) – De verdeling van Rotor onderdelen in de Benelux door Magura Bike Parts is na uitgebreid overleg opgeheven. Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar en danken voor hun samenwerking in de afgelopen jaren. Om de markt beter van dienst te kunnen zijn is Rotor Bike Parts Benelux opgezet, gevestigd te Diessen, als nauwe partner van Rotor Spanje.

Verkoop en verdeling van Rotor producten zal enkel via de vakhandel en groothandel gaan. Dit bedrijf zal niet alleen de verkoop, marketing, evenement- en beursvertegenwoordiging voorhanden nemen, maar ook ondersteuning geven aan dealers en diverse testen van producten uitvoeren in het bijzondere Nederlandse klimaat. Rotor Bike Parts Benelux zal dan ook aanwezig zijn met zijn eigen stand op de Bike Motion om de nieuwe producten te presenteren.

Teams als: Cervelo Test Team en Specialized Factory Racing Team, DSB-Nederland bloeit met Marianne Vos rijden met de ovalen bladen en cranks van Rotor. Binnenkort zal ook een Nederlandse website www.rotorbikeparts.eu komen van Rotor Bike Parts. Op deze site zal specifiek Benelux gericht nieuws, evenementen en informatie te vinden zijn. Deze site zal gelinkt worden aan de hoofdsite van Rotor, www.rotorbike.com.

Leo Combee, oprichter van Rotor Bike Components Benelux, zakenpartner van Rotor, eigenaar van het MTB team Merida-Combee is al langer bekend met Rotor. Zijn atleten Bas Peeters en Laura Turpijn rijden al jaren met producten van Rotor, daar is de liefde ontstaan voor het merk, Leo hoopt met deze stap het merk Rotor naar een hoger niveau te brengen, en meer bekendheid bij de rijwielbranche.

Reageer op dit artikel