nieuws

Nieuw wielerprogramma op TV

algemeen

Nieuw wielerprogramma op TV

BEEKBERGEN – RTL7 gaat vanaf zaterdag 18 april wekelijks een nieuw wielerprogramma op TV uitzenden, genaamd Wielerland TV. De presentatie is in handen van de bekende en populaire oud-wielerprof Michael Boogerd. Merida is een van de partners van dit fietsprogramma en zal in een drietal uitzendingen prominent de aandacht krijgen.

BEEKBERGEN – RTL7 gaat vanaf zaterdag 18 april wekelijks een nieuw wielerprogramma op TV uitzenden, genaamd Wielerland TV. De presentatie is in handen van de bekende en populaire oud-wielerprof Michael Boogerd. Merida is een van de partners van dit fietsprogramma en zal in een drietal uitzendingen prominent de aandacht krijgen.

Wielerland TV is een kwalitatief hoogwaardig programma dat op een toegankelijke manier de wereld van de wielersport in beeld brengt. Niet alleen het bekende wegrijden zal onder de aandacht gebracht worden, ook mountainbiken, veldrijden en baanwielrennen zullen in het programma in beeld worden gebracht. ‘Een kijkje achter de schermen van de wielersport’. De rode draad in elke aflevering is een persoonlijk gesprek met een Nederlandse of buitenlandse toprenner. In elke aflevering gaat Michael Boogerd een dag op pad met een van deze toppers uit de wielerwereld.

Merida komt aan bod in onderwerpen over onder andere het wielerteam van Sissy van Alebeek, ‘Ton van Bemmelen – Merida’, Rudi van Houts en zijn introductie in het ‘Multivan Merida Biking team’ en Jose Hermida die een uitleg geeft over de verschillen tussen de Merida Ninety Six Team en de Carbon FLX Team.

Merida Benelux is er van overtuigd dat het een kwalitatief en amuserend programma is en is daarom ook partner geworden van Wielerland TV. Directeur Peter Koperdraad van Merida Benelux: “In de aan- en aftiteling van de uitzendingen die in het teken staan van Merida zal Merida prominent genoemd worden als sponsor. Met deze media aandacht voor Merida vertrouwen wij erop dat de consument de weg naar u, de Merida dealer, nog beter weet te vinden.”

Meer nieuws over Merida

Reageer op dit artikel