nieuws

Merida als eerste fietsmerk sponsor van F1?

algemeen

Merida als eerste fietsmerk sponsor van F1?

BEEKBERGEN. Het heeft er alle schijn van dat Merida het eerste fietsmerk ter wereld zal worden dat instapt in de sponsoring van de F1. Hoogst waarschijnlijk zal de kogel aanstaande woensdag door de kerk gaan.

BEEKBERGEN. Het heeft er alle schijn van dat Merida het eerste fietsmerk ter wereld zal worden dat instapt in de sponsoring van de F1. Hoogst waarschijnlijk zal de kogel aanstaande woensdag door de kerk gaan.

Het zou gaan om het nieuwe F1 team van Rass Brown. Dit team heeft bij de start van de eerste race in Australië de sponsoring nog steeds niet helemaal rond.

"Dit zou een fantastische opsteker zijn voor het merk Merida in de hele wereld," aldus Peter Koperdraad die, samen met de internationale Merida marketing Group MMG, hier maanden in het diepste geheim aan gewerkt heeft.

"Van deze publiciteit kun je alleen maar dromen. Veel beter nog dan shirtsponsor van een eredivisie top 3 voetbalteam. Zelfs de kleur van dit team is wit metl lime groen, exact de bekende groene kleur van Merida.
En de voordelen zijn er ook voor de importeurs in de diverse landen."

Zo heeft Merida Benelux de hand weten te leggen op 25 VIP arrangementen voor de tweede wedstrijd van het seizoen in Kuala Lumpur. "En deze geven we allemaal weg aan de vakhandel in Nederland en Belgie, Merida dealer of niet, iedereen maakt kans om te winnen. Een dealer hoeft alleen maar voor a.s. woensdag 18.00 een email naar info@merida.nl te sturen waarin hij of zij in maximaal 100 woorden uitlegt waarom nou juist hij of zij in aanmerking wil komen voor deze fantastische prijs," aldus de trotse Peter Koperdraad.

Donderdagochtend maakt Merida via Tweewieler.nl de 25 gelukkigen bekend.

Reageer op dit artikel