nieuws

Maxim Energy Bar MINI 25 gram

algemeen

Maxim Energy Bar MINI 25 gram

Maxim, leverancier van professionele sportvoeding, komt nu ook met een handzame energiereep vol koolhydraten: Energy Bar MINI.

Maxim, leverancier van professionele sportvoeding, komt nu ook met een handzame energiereep vol koolhydraten: Energy Bar MINI.

Doordat de Energy Bar MINI een stuk kleiner is dan de normale Maxim Energy Bars is deze reep ideaal om snel te gebruiken tijdens het sporten. Door zijn kleine formaat eet het snel en gemakkelijk weg en is het bovendien nog gemakkelijker mee te nemen. 
 
De koolhydraten in deze Energy Bar MINI helpen de koolhydraatvoorraad snel aan te vullen. Koolhydraten zijn namelijk de belangrijkste energiebron bij duursport. Helaas is de koolhydraatvoorraad in de spieren (ook wel glycogeen genoemd) beperkt. Een tekort in de glycogeenvoorraad kan de prestatie met 50% doen dalen. Maxim Energy Bar MINI bevat 70% koolhydraten en zeer weinig vet. Dit maakt het reepje ideaal voor gebruik tijdens de inspanning. De Energy Bar MINI is verkrijgbaar in de smaak Banaan-Chocolade. Prijs per Maxim Energy Bar MINI € 0,99.

Meer nieuws over Cyclon

Reageer op dit artikel