nieuws

Lezyne bekent kleur

algemeen

Lezyne bekent kleur

Rood, blauw en goud, met deze drie kleuren wil Lezyne zich met haar pompjes onderscheiden op een markt waarin grijs en zwart de boventoon voeren.

Rood, blauw en goud, met deze drie kleuren wil Lezyne zich met haar pompjes onderscheiden op een markt waarin grijs en zwart de boventoon voeren.

De vormgeving en specificatie is gelijk aan de succesvolle Lezyne Pressure Drive (8,3 bar voor race) en de Lezyne Alloy drive (6,5 bar voor MTB/ATB). Natuurlijk ontbreekt bij deze pompjes het karakteristieke slangetje, opgeborgen in de zuigerstang, niet.

Vanaf april zijn deze nieuwe Lezyne mini pompen verkrijgbaar bij de betere rijwielspeciaal zaken.

Rivo Sports richt zich met haar producten op de totale outdoor- en  fietsmarkt in de Benelux. De producten onderscheiden zich met name door een meer dan uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Rivo Sports BV is distributeur van de merken Tifosi Eyewear, Lezyne, Protective, Casco helmen, Aclass wielen, Alex rims, Grammo en Led Lenser.

Reageer op dit artikel