nieuws

Big-feet met dealers in Bijenkorf

algemeen

Big-feet met dealers in Bijenkorf

ZUTPHEN – De fietsen van Big-feet zijn begin april tijdens de ‘Maffe Marathon dagen’ prominent aanwezig in de Bijenkorf. in de negen vestigingen van Bijenkorf mogen dealers van Big-feet twee actiemodellen in de winkel aanprijzen.

ZUTPHEN – De fietsen van Big-feet zijn begin april tijdens de ‘Maffe Marathon dagen’ prominent aanwezig in de Bijenkorf. in de negen vestigingen van Bijenkorf mogen dealers van Big-feet twee actiemodellen in de winkel aanprijzen. “Ik ben benaderd door de Bijenkorf en heb direct negen dealers gevraagd of ze hieraan mee willen werken. Ik wilde dit absoluut niet buiten mijn dealers om doen”, aldus Rob Laarman van Big-feet.

“Ik denk dat dit een prima actie is omdat de doelgroep van Big-feet massaal naar deze dagen van de Bijenkorf komt om te shoppen. Deze dagen worden extreem druk bezocht, dus ik denk dat dit een buitenkans is zowel voor de dealers als voor de naamsbekendheid van Big-feet.” De Bijenkorf zet de twee actiemodellen in hun Maffe Marathon dagen-folder, die landelijk wordt verspreid. De Maffe Marathon dagen starten op 1 april en lopen tot en met 13 april.

Laarman heeft als actiemodel gekozen voor de Original O2 transport in zwart, in dames- en herenuitvoering. “Dit omdat deze laag geprijsd is en dit een zeer populair model is in de grote steden”, geeft Laarman aan.

Reageer op dit artikel