nieuws

BBB sportbril

algemeen

BBB sportbril

De nieuwe bril Impact van BBB is mede tot stand gekomen door feedback van de door BBB gesponsorde professionele wielerteams.

De nieuwe bril Impact van BBB is mede tot stand gekomen door feedback van de door BBB gesponsorde professionele wielerteams.

De volle ronde lensvorm biedt volledige bescherming tegen zonlicht, stof en wind. Het hoogwaardige Grilamid-montuur is voorzien van een instelbare siliconen neusstuk en rubberen brilpoten. De verwisselbare polycarbonaat lenzen geven 100% bescherming tegen UV-straling. De Impact van BBB wordt geleverd in een hoogwaardige opbergcase voorzien van extra lenzen, geel en transparant. De bril is ook te verkrijgen in de PH uitvoering. Deze bril is voorzien van lenzen met een lichtdoorlatendheid van 85 – 17%. Hoe helderder het licht, hoe donkerder de lens automatisch wordt. Een enkele lens voldoet aan de eisen in categorieën 1, 2 en 3.

Meer nieuws over BBB Parts
Meer nieuws over Augustus Benelux

Reageer op dit artikel