nieuws

Team Barloworld fietsen gestolen tijdens trainingskamp

algemeen

Team Barloworld fietsen gestolen tijdens trainingskamp

CASTAGNETO CARDUCCI (I) – Gistermorgen zijn 21 Bianchi fietsn gestolen van Team Barloworld tijdens het trainingskamp in Castagneto Carducci (Livorno) in Italië.

CASTAGNETO CARDUCCI (I) – Gistermorgen zijn 21 Bianchi fietsn gestolen van Team Barloworld tijdens het trainingskamp in Castagneto Carducci (Livorno) in Italië.

De diefstal werd in de loop van de ochtend ontdekt door het hotel management toen bleek dat het slot geforceerd was van de ruimte waar 32 Bianchi team fietsen stonden. De Italiaanse politie in Donoratico werd onmiddelijk gealarmeerd en is nu druk bezig met een onderzoek.

"Door dit vervelende voorval zijn de meeste renners van Team Barloworld vertrokken doordat men geen fiets ter beschikking had," licht Maurice Jacobs van Cycleurope toe. Team Manager Claudio Corti heeft direct contact gezocht met fietssponsor Bianchi. "We hebben nu al het mogelijk in het werk stelt om zo snel mogelijk nieuwe fietsen klaar te hebben, want de eerste race is al aanstaande zaterdag."

Reageer op dit artikel