nieuws

KCU spaaractie uitgebreid

algemeen

KCU spaaractie uitgebreid

ZWOLLE – Na een succesvol verloop van de Kruitbosch Cycle Universe spaaractie afgelopen jaar, is de actie dit jaar uitgebreid naar elf speciale Bongo belevenissen. Zo kan men onder andere sparen voor een ballonvaart of een rit in een sportwagen. Ook weekendjes weg of een droomweekend behoren tot de mogelijkheden.

ZWOLLE – Na een succesvol verloop van de Kruitbosch Cycle Universe spaaractie afgelopen jaar, is de actie dit jaar uitgebreid naar elf speciale Bongo belevenissen. Zo kan men onder andere sparen voor een ballonvaart of een rit in een sportwagen. Ook weekendjes weg of een droomweekend behoren tot de mogelijkheden.

Kruitbosch heeft uit het aanbod op www.bongo.nl een aantal belevenissen gekozen, die te zien zijn in het bestelprogramma KCU. Vanaf één punt is er al een Bongo belevenis te verkrijgen. De gespaarde punten van vorig jaar kunnen worden meegenomen naar dit jaar.

Gedurende het hele jaar verschijnen er Kruitbosch mailingen waarin minimaal drie acties worden aangeboden. U kunt zelf de gespaarde punten bijhouden via het overzicht in het vernieuwde KCU bestelsysteem. Daar is dit te vinden onder de speciale button ‘spaarpunten’. Via hetzelfde bestelsysteem kunt u de Bongo belevenis uitkiezen en direct bestellen.

Meer nieuws over Kruitbosch

Reageer op dit artikel