nieuws

ISM Adamo Typhoon zadel

algemeen

ISM Adamo Typhoon zadel

ISM zadels zijn al een tijdje verkrijgbaar bij Groothandel Aalten BV. Langzamerhand krijgen de ISM zadels een plekje in de markt. Steeds meer artsen raden hun patiënten een ISM zadel aan. Maar ook steeds meer sportartsen verwijzen naar dit zadel omdat er met een ISM zadel klachten voorkomen kunnen worden.

ISM zadels zijn al een tijdje verkrijgbaar bij Groothandel Aalten BV. Langzamerhand krijgen de ISM zadels een plekje in de markt. Steeds meer artsen raden hun patiënten een ISM zadel aan. Maar ook steeds meer sportartsen verwijzen naar dit zadel omdat er met een ISM zadel klachten voorkomen kunnen worden.

Dit nieuwe Typhoon zadel is een zadel gevuld met een speciaal soort gel en afgewerkt met een stoffen dek. Door dit dek wordt het heen en weer schuiven op een zadel voorkomen. Het stevige gel zorgt voor een goede drukverdeling. Hierdoor is er niet alleen tijdens de eerste 30 km een comfortabel gevoel, maar de hele rit.

Het typhoon zadel is bedoeld voor de sportieve fietser die wat langere afstanden aflegt. Maar wellicht zitten andere fietsers er ook comfortabel op.
Het Typhoon zadel kost: € 69,95.

Reageer op dit artikel