nieuws

Winnaars Kruitbosch huisshow naar Rome

algemeen

Winnaars Kruitbosch huisshow naar Rome

ZWOLLE – Alle klanten die eind vorig jaar een bezoek brachten aan de huisshow van Kruitbosch Cycle Universe maakten kans op een stedentrip naar Rome. De gelukkige winnaar van deze reis is Salland Tweewielers uit Dalfsen.

ZWOLLE – Alle klanten die eind vorig jaar een bezoek brachten aan de huisshow van Kruitbosch Cycle Universe maakten kans op een stedentrip naar Rome. De gelukkige winnaar van deze reis is Salland Tweewielers uit Dalfsen.

De beide eigenaren Marcel Knobben en Jerry van de Linde kregen de stedentrip naar Rome vorige week donderdag uitgereikt. De jaarlijkse show van Kruitbosch Cycle Universe viel dit jaar samen met de opening van het nieuwe pand op bedrijventerrein Hessenpoort. Tijdens deze dagen mocht Kruitbosch ruim 700 klanten verwelkomen.

Meer nieuws over Kruitbosch Cycle Universe

Reageer op dit artikel