nieuws

Tweewieler Studiereis 2009: er zijn nog 22 plaatsen vrij

algemeen

Tweewieler Studiereis 2009: er zijn nog 22 plaatsen vrij

DOETINCHEM – In navolging van de succesvolle Tweewieler Studiereis in november 2008 zal het vakblad Tweewieler ook in 2009 een studiereis naar Taiwan organiseren. De inschrijving is inmiddels al geopend.

DOETINCHEM – In navolging van de succesvolle Tweewieler Studiereis in november 2008 zal het vakblad Tweewieler ook in 2009 een studiereis naar Taiwan organiseren. De inschrijving is inmiddels al geopend.

Evenals vorig jaar staan fabrieksbezoeken aan Giant, Merida, SRAM, JD Components, Velo en Wellgo gepland. Ook het kwaliteitslaboratorium SGS wordt weer bezocht. "We hebben al deze bedrijven benaderd en ze waren enthousiast in hun reacties. Bijna allemaal hebben ze ja gezegd, een enkeling heeft het nog in overweging. Daarnaast zijn we nog in gesprek over een extra fabrieksbezoek,"  zegt hoofdredacteur Arnauld Hackmann.

Naar aanleiding van de evaluatieformulieren is de reis op een aantal punten aangepast. Zo is de duur met een dag verlengd, zodat er wat meer rust komt in het toch wel drukke programma. De tweede wijziging zal het extra fabrieksbezoek zijn. Welke fabriek dat is wordt binnenkort bekend gemaakt als alles zeker is.

"Het is wel van belang dat er minimaal 25 deelnemers zijn, maar we stoppen de inschrijving bij maximaal 35 personen. Ik heb er wel vertrouwen in want de eerste aanmeldingen komen al binnen,"  laat Hackmann weten. "Dat we ervoor gekozen hebben dezelfde reis nogmaals te organiseren komt onder andere door het enthousiasme van de contactpersonen in Taiwan. Bovendien zijn er nog zoveel andere ondernemers voor wie deze trip interessant moet zijn."

De Tweewieler Studiereis 2009 vindt plaats van 15 t/m 23 november 2009.
Ga voor alle relevante informatie naar het Dossier Tweewieler Studiereis 2009, elders op deze website.

Reageer op dit artikel