nieuws

Pied de poule ruitjes

algemeen

Pied de poule ruitjes

Ineens weer terug in het modebeeld: pied de poule ruitjes. Dit sjieke printje duikt op in jassen, broeken, blousjes en petjes. Fast Rider springt in op deze trend en brengt fietstassen met pied de poule print.

Ineens weer terug in het modebeeld: pied de poule ruitjes. Dit sjieke printje duikt op in jassen, broeken, blousjes en petjes. Fast Rider springt in op deze trend en brengt fietstassen met pied de poule print.

Bij een trendy print hoort een trendy tas. Deze nieuwe shopper van Fast Rider is voorzien van allerlei handige vakjes. Met een inhoud van 13 liter kan deze stijlvolle tas ook gebruikt worden als ruime handtas. Door de wegdraaibare fietshaken, die te verbergen zijn achter een klittenband klepje, is de shopper veilig op de fiets te vervoeren. De fastener zorgt ervoor dat de tas niet onbedoeld van de fiets kan worden genomen.

Ook de traditionele dubbele fietstas heeft een metamorfose ondergaan. Dit nieuwe model is voorzien van zijvakjes en veilige reflectie in dito pied de poule print. Uiteraard voorzien van snelbindergleuven en uitsparing voor LED-verlichting. De inhoud van 28,5 liter garandeert voldoende ruimte voor alle boodschappen. Adviesverkoopprijzen vanaf: € 28,95.

Reageer op dit artikel