nieuws

NIEUW! Vacaturemodule op Tweewieler.nl

algemeen

DOETINCHEM – Met ingang van vandaag is de vacaturemodule op Tweewieler.nl eindelijk een feit. Daarmee wordt gehoor gegeven aan een geruime tijd gekoesterde wens vanuit de tweewielerbranche.

NIEUW! Vacaturemodule op Tweewieler.nl

DOETINCHEM – Met ingang van vandaag is de vacaturemodule op Tweewieler.nl eindelijk een feit. Daarmee wordt gehoor gegeven aan een geruime tijd gekoesterde wens vanuit de tweewielerbranche.

De vacaturemodule maakt onderdeel uit van een gloednieuwe vacaturesite van Reed Business: Mobilitycareer.com. Deze website dient ter bevordering van de werkgelegenheid in de mobiliteitssector. "Er is lang gewerkt aan de opzet van deze vacaturesite, die een verbindingselement is tussen allerlei titelwebsites van de uitgeefgroep Mobiliteit, waar Tweewieler deel van uitmaakt,"  legt hoofdredacteur Arnauld Hackmann uit.

"Daarom heeft het wat langer geduurd dan de bedoeling was, maar we zijn er niet minder blij mee. Eigenlijk lopen wij een beetje voor de muziek uit, want Moblitycareer.com is nog niet officieel gelanceerd en de tweewielersector bijt als eerste de spits af met vacatures."

Ter introductie is het plaatsen van vacatures tot 6 februari gratis.

Reageer op dit artikel