nieuws

Gekvanfietsen.nl sleept ook titel Tweewielerwinkel van het Jaar in de wacht

algemeen

Gekvanfietsen.nl sleept ook titel Tweewielerwinkel van het Jaar in de wacht

BREDA – Gekvanfietsen.nl uit Alphen aan den Rijn is in anderhalve week tijd tweemaal in de prijzen gevallen. Op 8 januari jl. werd de winkel al uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar. Gisteren, tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag 2009, bleek dat de winkel ook goed was voor de titel ‘ Tweewielerwinkel van het Jaar 2009’.

BREDA – Gekvanfietsen.nl uit Alphen aan den Rijn is in anderhalve week tijd tweemaal in de prijzen gevallen. Op 8 januari jl. werd de winkel al uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar. Gisteren, tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag 2009, bleek dat de winkel ook goed was voor de titel ‘ Tweewielerwinkel van het Jaar 2009’.

Hans en zijn zoon Rik vlogen elkaar in de armen toen de naam van hun winkel op het scherm verscheen. Volgens Arnauld Hackmann, hoofdredacteur van het vakblad Tweewieler, was er nog wel enige discussie geweest tijdens de eindjurering.

"Met name onder de juryleden die de winkels bezocht hadden, al neigden ze wel naar de winnaar. Toen bleek dat zowel de accountant als de Mystery Shoppers Gekvanfietsen.nl als beste beoordeeld hadden, was het een gelopen race,"  aldus Hackmann.

De andere twee finalisten, Herckenrath Fietsplaza uit Horssen en Profile Van der Linde uit Almere, toonden zich van hun sportieve kant. Ondanks het feit dat ze niet gewonnen hadden, keken ze beiden terug op een geweldige dag en een leuke periode. De Eervolle Vermelding zal bij hen in de winkel een promimente plaats krijgen.

HET COMPLETE JURYRAPPORT EN EEN UITGEBREID VERSLAG OVER DE UITREIKING EN DE BOVAG TWEEWIELERBRANCHEDAG LEEST U IN DE FEBRUARI-UITGAVE VAN TWEEWIELER.
PRESENTATIEFILM GEKVANFIETSEN.NL, ALPHEN A/D RIJN PRESENTATIEFILM PROFILE VAN DER LINDE, ALMERE PRESENTATIEFILM HERCKENRATH FIETSPLAZA, HORSSEN

Reageer op dit artikel