nieuws

FietsVAK 2009 sterk uit de startblokken

algemeen

FietsVAK 2009 sterk uit de startblokken

ROSMALEN – De 2009-editie van de FietsVAK is sterk uit de startblokken gekomen. Op de eerste beursdag passeerden 1720 mensen de kaartcontrole. Een stijging van ruim 15% ten opzichte van de eerste beursdag vorig jaar.

ROSMALEN – De 2009-editie van de FietsVAK is sterk uit de startblokken gekomen. Op de eerste beursdag passeerden 1720 mensen de kaartcontrole. Een stijging van ruim 15% ten opzichte van de eerste beursdag vorig jaar.

"Dat is een score waar ik wel blij van wordt,"  reageerde een tevreden Mareille Veenman, productmanager van de FietsVAK. "Wat me opvalt is dat er ook meer ondernemers uit België zijn en zelfs een aantal uit Duitsland."

De stemming op de beursvloer is zowel bij bezoekers als exposanten positief. "Dit is een vakbeurs zoals een vakbeurs behoort te zijn. Overzichtelijk en to the point,"  aldus een beursbezoeker, die daarmee aardig omschreef wat ook veel andere ondernemers ervaren hadden.

Hoewel de dealershows al lang achter de rug zijn hebben veel exposanten het toch weer gepresteerd om met interessante noviteiten voor de dag te komen, waardoor het bezoek aan de FietsVAK de moeite waard blijft.

Maandag wordt om verschillende redenen een boeiende dag. Om te beginnen wordt vandaag bekend gemaakt welke fiets de Fiets van het Jaar geworden is en welke producten bekroond zijn met een Fiets Innovatie Award. Daarnaast zullen diverse BN-ers op de beurs aanwezig zijn: Frans Molenaar bij Gazelle, Leontien van Moorsel bij Blomson en Bart Brentjens bij CST.

Reageer op dit artikel