nieuws

Update in Kruitbosch bestelsysteem KCU

algemeen

Update in Kruitbosch bestelsysteem KCU

ZWOLLE – Een nieuw jaar en nieuwe functies: het KCU bestelsysteem van Kruitbosch Cycle Universe krijgt vanaf januari 2009 een update. Deze update geeft de klant meer mogelijkheden bij het bestellen, men kan meerdere artikelen versneld ingeven en de folderartikelen zijn nu makkelijk terug te vinden bij de aanbiedingen.

ZWOLLE – Een nieuw jaar en nieuwe functies: het KCU bestelsysteem van Kruitbosch Cycle Universe krijgt vanaf januari 2009 een update. Deze update geeft de klant meer mogelijkheden bij het  bestellen, men kan meerdere artikelen versneld ingeven en de folderartikelen zijn nu makkelijk terug te vinden bij de aanbiedingen.

Vanuit het programma kan men nu ook afbeeldingen kopiëren en verder zijn de mogelijkheden voor het maken van prijskaarten ten behoeve voor het schappenplan verbeterd. Het bestelsysteem is gebruiksvriendelijker gemaakt: zo is er een KCU info button toegevoegd met mededelingen vanuit het bedrijf te lezen zijn en waar bijvoorbeeld de algemene levervoorwaarden te vinden zijn.
Directeur Wilco Kruitbosch: “Kruitbosch Cycle Universe zal ook in 2009 continu de kwaliteit van het programma waarborgen, waardoor de klant altijd met een professioneel en modern programma kan werken.”

Meer nieuws over Kruitbosch Cycle Universe

Reageer op dit artikel