nieuws

Tweewieler Studiereis scoort goed bij deelnemers

algemeen

Tweewieler Studiereis scoort goed bij deelnemers

DOETINCHEM – Dat de Tweewieler Studiereis 2008 succesvol was wordt onderschreven door de uitslag van de evaluatieformulieren. Als eindoordeel scoort de reis een gemiddelde van 8,7. Maar ook op onderdelen was men unaniem tevreden.

DOETINCHEM – Dat de Tweewieler Studiereis 2008 succesvol was wordt onderschreven door de uitslag van de evaluatieformulieren. Als eindoordeel scoort de reis een gemiddelde van 8,7. Maar ook op onderdelen was men unaniem tevreden.
 
Door middel van een vragenformulier is de deelnemers gevraagd naar onder andere de duur van de reis, het informatiegehalte, het aantal bedrijfsbezoeken, het aandeel ontspanning, de organisatie en de grootte van de groep.
 
Het overgrote deel van de deelnemers aan de Tweewieler Studiereis was tevreden over de tijdsduur (acht dagen), de periode (november), en de prijs (€ 1950,-), al gaven sommigen wel aan dat de reis iets langer zou mogen duren. Vooral om een beetje rust in het programma te krijgen.

Dat verklaart ook waarom de meningen over het aantal bedrijfsbezoeken meer verdeeld waren. 57% vond het aantal (10 bedrijven, inclusief winkels van Merida en Giant) precies goed, maar de overige 43% vond het juist te veel. Een soortgelijke score kwam uit de bus in verband met het aandeel ontspanning/sightseeing (precies goed 53%, te weinig (47%).

 
Verder hebben we de deelnemers gevraagd een waarde-oordeel, op een schaal van 1-10, te geven over:
Verblijf Howard Prince Hotel, Taichung: 8,1
Verblijf Howard Plaza Hotel, Taipei : 8,0
 
Bedrijfsbezoek SGS: 7,0
Bedrijfsbezoek SRAM: 7,9
Bedrijfsbezoek Merida: 8,2
Bedrijfsbezoek JD Components: 8,0
Bedrijfsbezoek Giant: 8,3
Bedrijfsbezoek Velo: 8,3
Bedrijfsbezoek Wellgo: 8,0
Bedrijfsbezoek Taitra: 6,4
 
Sightseeing Chiang Kai-Sjek Memorial: 7,7
Sightseeing Taipei 101: 8,5
Sightseeing Nachtmarkt: 6,9
 
De grootte van de groep (35 personen) werd door 71% als precies goed ervaren, voor de rest mocht het wel wat kleiner. Daarbij werden aantal van 20 tot 25 personen aangegeven. De organisatie werd door 86% als goed beoordeeld. 14% vond het redelijk. Over het informatiegehalte van de Tweewieler Studiereis was de groep unaniem. 100% beoordeelde dat als goed.
 
Tot slot werd naar een eindoordeel over de Tweewieler Studiereis 2008 gevraagd, ook weer op een schaal van 1-10. Daar kwam een gemiddelde van 8,7 naar voren, waarbij nog opgemerkt kan worden dat geen enkele eindbeoordeling lager uitviel dan een 8,0.
 
Vervolgens maakten sommige deelnemers van de gelegenheid gebruik om een toelichtende reactie te geven. Een kleine bloemlezing:

‘Heel veel geleerd en erg gezellig geweest’
‘Een 10+. Complimenten!’
‘Betere selectie van deelnemers om van elkaar te leren’

‘Thema te weinig naar voren gekomen’
‘De reis heeft mijn inzicht vergroot en het contact met collega’s was geweldig’
‘Van de reis was veel werk gemaakt. Een 9,9 geven ondernemers niet vaak’

‘Super wat een indruk, die we gekregen hebben van de fabrieken in Taiwan’
‘€ 1950,- aanvankelijk een drempel, maar absoluut de moeite waard’
‘Hartelijk bedankt voor deze fijne tour’

‘Prachtige trip. Zeker voor herhaling vatbaar’
 ‘Zoveel enthousiaste mensen met zoveel passie voor hun product gezien die alles wilden vertellen en laten zien. Perfect!’
 
 
 
 

Reageer op dit artikel