nieuws

Rivo Sports Tifosi-distributeur van het jaar 2008

algemeen

Rivo Sports Tifosi-distributeur van het jaar 2008

MAASBOMMEL – Rivo Sports is uitgeroepen tot distributeur van het jaar van het Amerikaanse merk Tifosi Optics. Rivo Sports, inmiddels twee jaar exclusief Benelux distributeur voor het Amerikaanse Tifosi Optics, hecht veel waarde aan deze uitverkiezing, temeer omdat Tifosi inmiddels in alle belangrijke landen gedistribueerd wordt.

MAASBOMMEL – Rivo Sports is uitgeroepen tot distributeur van het jaar van het Amerikaanse merk Tifosi Optics. Rivo Sports, inmiddels twee jaar exclusief Benelux distributeur voor het Amerikaanse Tifosi Optics, hecht veel waarde aan deze uitverkiezing, temeer omdat Tifosi inmiddels in alle belangrijke landen gedistribueerd wordt.

Brian Kee, International Sales Director Tifosi Optics:“Our top distributorship honors this year go to Ad and Dennis at Rivo Sports in Holland! They have done a phenomenal job growing a strong dealer base and offering the dealer support that keeps the re-orders coming. Congratulations to them both.”

Het succes is niet alleen toe te schrijven aan de inspanning van Rivo Sports, maar zeker ook aan de Tifosi dealers volgens Ad Enzerink van Rivo Sports: “De Tifosi brillen worden met veel enthousiasme verkocht bij onze Tifosi dealers, waardoor de omloopsnelheid erg hoog is. Daarnaast horen we dagelijks dat de Tifosi brillen met bijzonder veel plezier gedragen worden door consumenten en dat is natuurlijk de beste reclame.”

Tifosi brillen beschikken over monturen geproduceerd van Grilamid TR-90 of andere hoogwaardige materialen zoals titanium. Alle monturen zijn daarnaast uitgerust met kwaliteitslenzen van gerenommeerde Europese fabrikanten. Hierdoor ontstaat een kwaliteitsproduct met een prima prijs/kwaliteitsverhouding waarop een levenslange garantie wordt gegeven.

“Rivo Sports richt zich met haar producten op de totale outdoor- en fietsmarkt in de Benelux. De producten onderscheiden zich met name door een meer dan uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Wij zijn distributeur van de merken Tifosi Eyewear, Lezyne, Protective, Casco helmen, Aclass wielen, Alex rims, Grammo en Rockgardn”, aldus Dennis Weijers van het bedrijf.

Meer nieuws over Rivo Sports

Reageer op dit artikel