nieuws

Puch en Elle gaan voor langdurige samenwerking

algemeen

Puch en Elle gaan voor langdurige samenwerking

ENSCHEDE – Het gerenomeerde fashionmagazine ter wereld, Elle Magazine, heeft een exclusief contract met Puch afgesloten. Het Oostenrijke fietsmerk zal, in samenwerking met de designers van Elle, met verschillende projecten komen waarbij de nieuwe Puch Crunch pour Elle het eerste project zal zijn.

ENSCHEDE – Het gerenomeerde fashionmagazine ter wereld, Elle Magazine, heeft een exclusief contract met Puch afgesloten. Het Oostenrijke fietsmerk zal, in samenwerking met de designers van Elle, met verschillende projecten komen waarbij de nieuwe Puch Crunch pour Elle het eerste project zal zijn.

Dit nieuwe model van Puck zal gepresenteerd worden tijdens de FietsVak te Rosmalen op de stand van Puch ( V127 ).

"Daarbij zal tevens te zien zijn met welke Point Of  Sale-materialen deze fiets zal worden ondersteund voor de winkelier," licht Maurice Jacobs van Cycleurope Industries toe. "Verder zal deze fiets het komende jaar op vele verschillende manieren te zien zijn, zoals in het Elle magazine, Elle Style Award en via de Elle website."

Reageer op dit artikel