nieuws

Morgo lanceert website over magnesium

algemeen

Morgo lanceert website over magnesium

ZUTPHEN – De nieuwe website www.magnesiumsquare.com biedt veel algemene informatie over het metaal magnesium en zijn specifieke materiaaleigenschappen. Morgo Magnesium uit Zutphen heeft deze site specifiek voor de Europese markt gelanceerd.

ZUTPHEN – De nieuwe website www.magnesiumsquare.com biedt veel algemene informatie over het metaal magnesium en zijn specifieke materiaaleigenschappen. Morgo Magnesium uit Zutphen heeft deze site specifiek voor de Europese markt gelanceerd.

Morgo Magnesium is gelieerd aan Morgo Aluminium en is leverancier van magnesium extrusieprofielen en -plaat voor de industriesector. Op de site is een database te vinden waarin de specificaties kunnen worden gedownload van de verschillende legeringen. Door middel van slideshows worden de diverse productietechnieken geïllustreerd, evenals een reeks van bewerkingen van het materiaal, die op de productielocatie van Morgo Magnesium worden uitgevoerd.

De internetsite kan als naslagwerk en infotheek worden gebruikt en in het discussieforum kan iedereen na registratie discussiëren over magnesium en vragen stellen over de verschillende toepassingsmogelijkheden.

 

Reageer op dit artikel