nieuws

Compressiesokken voor meer energie

algemeen

Compressiesokken voor meer energie

X -Socks biedt naast sportsokken voor bijna iedere denkbare sport ook speciale compressiesokken. Voor sporters die betere prestaties willen leveren en meer uitnodigingsvermogen willen hebben.

X -Socks biedt naast sportsokken voor bijna iedere denkbare sport ook speciale compressiesokken. Voor sporters die betere prestaties willen leveren en meer uitnodigingsvermogen willen hebben. De compressiesokken zorgen ervoor dat de bloedcirculatie wordt ondersteund, waardoor de doorstroming naar het hart vergemakkelijkt.

Wat op zijn beurt betekent dat het hart dus minder energie nodig heeft om het bloed rond te pompen. Door dit lagere hartritme kunnen de energiereserves later worden aangesproken. En reserves bewaar je normaal gesproken voor het laatst, in dit geval als je bijna bij de eindstreep bent en nog een extra duwtje nodig hebt.

X-Socks heeft voor verschillende sporten compressiesokken in de collectie. De trapsgewijze compressie van de X-Socks Trekking Energizer ondersteunt en verbetert effectief de bloedcirculatie van de onderbenen. Daardoor hoeft het hart bij inspanning minder energie te gebruiken. Het resultaat is een lager hartritme, waardoor de energiereserves aantoonbaar later kunnen worden aangesproken. De gefaseerde compressie-techniek van de Run Energizer ondersteunt de circulatie van het bloed en vergemakkelijkt de doorstroming naar het hart. Daardoor heeft het hart minder energie nodig om het bloed rond te pompen, energie die gebruikt kan worden om het looprendement te verbeteren.

Ook voor fietsers en mountainbikers heeft X-Socks compressiesokken in de collectie, te weten de Bike Energizer en de Mountainbiking Energizer. Naast de unieke gefaseerde compressie-techniek beschikken deze sokken over de beschermers die fietsers en mountainbikers nodig hebben.

Air Travel
Naast de verschillende compressieksokken die gebruikt kunnen worden tijdens het sporten, heeft X-Socks ook de Air Travel in de collectie. De Air Travel is ideaal om te gebruiken tijdens lange vluchten. De verscheidenheid in compressie langs de schacht helpt gezwollen en vermoeide voeten voorkomen en beschermt tegen trombose. Ook de Air Travel beschikt over verschillende revolutionaire kenmerken waar X-Socks bekend om staat.

Reageer op dit artikel