nieuws

Vredestein nu ‘Cool Brand

algemeen

Vredestein nu ‘Cool Brand

ENSCHEDE – Vredestein is opgenomen in de nieuwe editie van het het boek ‘Cool Brands, the Guru Book’. Dit Engelstalige boek beschrijft de unieke cases van voornamelijk internationale merken, die een cool verhaal achter hun merk te vertellen hebben.

ENSCHEDE – Vredestein is opgenomen in de nieuwe editie van het het boek ‘Cool Brands, the Guru Book’. Dit Engelstalige boek beschrijft de unieke cases van voornamelijk internationale merken, die een cool verhaal achter hun merk te vertellen hebben.

Met name het feit dat Vredestein samenwerkt met topontwerper Giugiaro en zo van haar low interest product een lifestyle artikel maakt, was voor de initiatiefnemer Cool Unlimited een reden om Vredestein op te nemen.

Het boek ‘Cool Brands, the Guru Book’ ligt in de boekhandel en wordt internationaal verspreid onder CEO’s, CMO’s, marketingprofessionals en reclamebureaus. Ook wordt het boek op hogescholen en universiteiten gebruikt als studieboek.

Reageer op dit artikel