nieuws

Presentaties succesvol Fietscongres downloaden

algemeen

Presentaties succesvol Fietscongres downloaden

DOETINCHEM – Met meer dan 200 bezoekers was het 5e Fietscongres weer een succesvolle editie. Voor de eerste keer werd het evenement gecombineerd met de vakdag van Bike MOTION Benelux. De presentaties staan klaar om gedownload te worden.

DOETINCHEM – Met meer dan 200 bezoekers was het 5e Fietscongres weer een succesvolle editie. Voor de eerste keer werd het evenement gecombineerd met de vakdag van Bike MOTION Benelux. De presentaties staan klaar om gedownload te worden.

Als vaste presentator was Mart Smeets als vanouds op dreef. Hij wist de schwung er goed in te houden en kondigde met veel passie de drie sprekers aan. Daan Lujikx trapte af met een interessant cijfermatig betoog, dat diverse ondernemers aan het denken gezet heeft.

Als tweede spreker deed hield Eddy Meerens een betoog over zijn benadering van retaling in de fietsenbranche en nam zijn eigen winkel Enjoy daarbij als voorbeeld. Een bijzondere zaak die breder gaat dan alleen fietsen en zich ook op fitness en running richt.

Als laatste kwam Wim Landewe aan het woord. De tweevoudig winnaar van de Tweewielerwinkel van hrt Jaar gaf een uitvoerige toelichting op zijn kijk hoe je met filiaalbedrijven om zou moeten gaan in deze branche.

De forumdiscussie als afsluiting van het Fietscongres stimuleerde diverse ondernemers tot het stellen van vragen. Opvallend daarbij was de positieve en onderbouwende toonzetting, in tegenstelling tot de soms negatieve houding bij eerdere Fietscongressen.

Uit de reacties achteraf bleek dat de presentaties en de forumdiscussie van het 5e Fietscongres goed ontvangen zijn door de aanwezige gasten.

KLIK HIER om de drie presentaties te downloaden.

Reageer op dit artikel