nieuws

Lifestyle met Yamaha

algemeen

Lifestyle met Yamaha

Met de komst van de 2009 kledingcollectie biedt Yamaha de liefhebbers van trendy lifestyle kleding alle kansen zich te profileren. De nieuwe collectie is zó aantrekkelijk dat zowel hardcore motorliefhebbers als ‘gewone’ dragers van casual kleding altijd opvallend voor de dag kunnen komen.

Met de komst van de 2009 kledingcollectie biedt Yamaha de liefhebbers van trendy lifestyle kleding alle kansen zich te profileren. De nieuwe collectie is zó aantrekkelijk dat zowel hardcore motorliefhebbers als ‘gewone’ dragers van casual kleding altijd opvallend voor de dag kunnen komen.

Binnen de Speedblock en LAB collecties vinden zowel mannen, vrouwen als zelfs kinderen vrijetijdskleding van hun keuze. Met jacks, shirts, gebreide truien en vesten met én zonder capuchon is de stoere kleding vooral gericht op praktisch draagcomfort en hoge kwaliteit.

Primaire kleuren
De primaire kleuren zwart, rood, geel en donkerblauw versterken de stoere uitstraling, terwijl de Yamaha-merknaam overal opvallend aanwezig is. Zo laten de Speedblock-lijn en kleding uit het Yamaha LAB altijd zien waar de drager voor staat!

Japanse inspiratie
De uiterst originele en herkenbare Iwata-lijn is een rechtstreekse verwijzing naar de Japanse afkomst van Yamaha. In de loop der jaren zijn deze Japanse roots synoniem geworden voor kwaliteit, sportiviteit en vooruitstrevende vernieuwing.

Met de rode zon als opvallend symbool, gecombineerd met Japanse karakters, laat de drager zien trots te zijn op zijn lifestyle. De basic-kleuren zijn op de vernieuwende kledingstukken gecombineerd met opvallende accenten, die de herkenbare Japanse vlag nog sterker doen uitkomen. De opvallende Iwata-lijn wordt gecompleteerd door twee stijlvolle lederen motorpakken, één voor heren en één voor dames.

De Speedblock, LAB en Iwata collecties zijn vanaf december verkrijgbaar bij de officiële Yamaha dealers.

Reageer op dit artikel