nieuws

Kruitbosch gaat samenwerken met MET

algemeen

Kruitbosch gaat samenwerken met MET

ZWOLLE – Kruitbosch Cycle Universe gaat per direct een samenwerking aan met het Italiaanse MET. Kruitbosch wordt de exclusieve distributeur voor MET helmen in Nederland. Tijdens de huisshows die deze week en volgende week worden gehouden, is het assortiment helmen van MET te zien.

ZWOLLE – Kruitbosch Cycle Universe gaat per direct een samenwerking aan met het Italiaanse MET. Kruitbosch wordt de exclusieve distributeur voor MET helmen in Nederland. Tijdens de huisshows die deze week en volgende week worden gehouden, is het assortiment helmen van MET te zien.

“Het merk MET is zeer bekend in de Europese fietsbranche en heeft zich de laatste jaren goed ontwikkeld met veel nieuwe innovatieve helmen. MET heeft een ruim assortiment helmen met een eigen ontworpen design en kleur, die geschikt zijn voor iedere type fietser”, aldus directeur Wilco Kruitbosch. Het assortiment helmen is leverbaar vanaf begin 2009.

Reageer op dit artikel