nieuws

Fiets Innovatie Award van start

algemeen

Fiets Innovatie Award van start

AMSTERDAM – Bij RAI FietsVAK 2009 zijn de uitnodigingen voor deelname aan de verkiezing voor de ‘Fiets Innovatie Awards 2009’ alweer de deur uit. Deze verkiezing stimuleert innovaties in de fietsbranche, en brengt de vernieuwingen op fietsgebied onder de aandacht bij de landelijke en regionale pers.

AMSTERDAM – Bij RAI FietsVAK 2009 zijn de uitnodigingen voor deelname aan de verkiezing voor de ‘Fiets Innovatie Awards 2009’ alweer de deur uit. Deze verkiezing stimuleert innovaties in de fietsbranche, en brengt de vernieuwingen op fietsgebied onder de aandacht bij de landelijke en regionale pers.

Nieuwe fietsproducten, concepten en ideeën (met een accent op een technische vernieuwing) zullen in de schijnwerpers worden gezet. Maar ook zullen de awards extra aandacht voor de fiets vragen bij de consument.

Na 1 januari 2008
Uitsluitend fietsproducten die niet eerder dan januari 2008 nieuw of substantieel vernieuwd op de markt zijn gebracht komen in aanmerking voor de toekenning van een Fiets Innovatie Award 2009.
De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury bestaande uit deskundigen op het gebied fietsen, innovatie en industrieel ontwerp.

De bekendmaking van de winnaars zal plaatsvinden tijdens de persbijeenkomst van de FietsVAK 2009 op zondag 25 januari 2009 in het Autotron in Rosmalen.

Inzenden kan nog tot 14 november 2008. Het inschrijfformulier voor deelname is te downloaden via www.raivereniging.nl in de rubriek ‘Afdeling Fietsen’.

Reageer op dit artikel