nieuws

Duidelijkheid over verdeling Magura in de Benelux

algemeen

Duidelijkheid over verdeling Magura in de Benelux

LAICHINGEN (D) – Magura Bike Parts levert sinds Januari 2006 haar producten direct aan de vakhandel en aan 3 officiele groothandels: Tehava, Juncker en Verwimp.

LAICHINGEN (D) – Magura Bike Parts levert sinds Januari 2006 haar producten direct aan de vakhandel en aan 3 officiele groothandels: Tehava, Juncker en Verwimp.

Omdat er verschillende uitlatingen in de media zijn geweest over de verkrijgbaarheid van de Magura producten en dealers niet meer wisten wie de officiele importeur was van Magura, geeft Magura Bike Parts nog maar een duidelijkheid van zaken.

In samenwerking met de drie bovengenoemde groothandelaren wordt Magura volgens het Dealer Direct Concept in de markt gezet. "Deze aanpak heeft in de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen, waardoor het merk Magura in de Benelux zeer sterk is gevestigd,"  zegt Michael Bayer, directeur Magura Bike Parts. "Het is hierdoor mogelijk om snel en de juiste producten te bestellen, ondersteund door vakkundig personeel."

Magura Bike Parts levert aan vele Europese landen, waaronder ook Nederland en Belgie. Voor de service- en garantie-afhandeling in de Benelux kunnen dealers terecht bij Magura Tech Support Benelux in Kapelle.

Reageer op dit artikel