nieuws

Acht winkels genomineerd voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2009

algemeen

Acht winkels genomineerd voor Tweewielerwinkel van het Jaar 2009

DOETINCHEM – De jury van de Tweewielerwinkel van het Jaar heeft acht winkels genomineerd voor de verkiezing van de beste winkel van 2009. Op basis van de ingestuurde inschrijfformulieren is een eerste selectie gemaakt.

DOETINCHEM – De jury van de Tweewielerwinkel van het Jaar heeft acht winkels genomineerd voor de verkiezing van de beste winkel van 2009.

Op basis van de ingestuurde inschrijfformulieren is een eerste selectie gemaakt. Daarbij heeft de jury vooral gekeken naar de argumentatie, foto’s en presentatie van de ondernemingen. Vervolgens zijn ook de door de ondernemers aangeleverde omzetgegevens in de beoordeling mee genomen. Dit alles heeft ertoe geleid dat de jury voor de volgende ronde in totaal acht winkels genomineerd heeft.

De kanshebbers op de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2009 zijn:
Bike Sportive, Haarlem
Bike Totaal Dekkers Tweewielers, Wanssum
Gek van Fietsen.nl, Alphen a/d Rijn
Profile ‘de fietsspecialist’ Van der Linde, Almere
Bike Totaal Hoogland, Hoogland
Marc Ermens Fietsen, Oploo
Herckenrath Fietsplaza, Horssen
Beukers Bike-Centre, Petten

Komende weken gaat de jury deze winkels bezoeken en beoordelen. Van de acht genomineerden gaan er drie door naar de finale. De finalisten krijgen wederom een bezoek van de jury en daarnaast bezoeken Mystery Shoppers de winkels. Verder zal de accountant jaarcijfers opvragen en deze nader bestuderen. De drie finalisten krijgen ook Mystery Shoppers op bezoek.

De uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt  op de BOVAG Tweewielerbranchedag 2009, die plaats vindt op maandag 19 januari 2009 in het Chassé Theater in Breda.

Reageer op dit artikel