nieuws

Winnaar Reelight-actie

algemeen

Winnaar Reelight-actie

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts heeft de prijswinnaars bekendgemaakt van de dealeractie die haar leverancier Reelight heeft gehouden tijdens de Open Dagen in Nieuwegein. Wim Kardol uit Oosterbeek is de winnaar van een iPod Touch.

VEENENDAAL – Juncker Bike Parts heeft de prijswinnaars bekendgemaakt van de dealeractie die haar leverancier Reelight heeft gehouden tijdens de Open Dagen in Nieuwegein. Wim Kardol uit Oosterbeek is de winnaar van een iPod Touch.

Reelight staat bekend om zijn milieuvriendelijke fietsverlichting. Door de eenvoudige werking op basis van inductie en magnetisme hét alternatief voor batterijverlichting. Het Deense merk presenteerde op de beurs een nieuwe compacte verlichtingsdisplay. Speciaal ontwikkeld om de unieke werking van Reelight verlichting eenvoudig aan de consument te kunnen demonstreren. Ondernemers die ter plekke 10 sets Reelight verlichting bestelden, kregen de display er gratis bij. Daarbovenop maakten ze ook nog kans op mooie prijzen.

Wim Kardol uit Oosterbeek mocht dus als eerste een iPod Touch in ontvangst nemen uit handen van Menno Visser, directeur van Juncker Bike Parts. De andere prijswinnaars zijn Cycle Shop in Haren, winnaar van een iPod Nano, en Smit Tweewielers uit Urk, winnaar van een Victorinox multitool. Zij hebben de prijs inmiddels uit handen van hun vertegenwoordiger ontvangen.

Reageer op dit artikel