nieuws

Schrijf NU in voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2009

algemeen

Schrijf NU in voor de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2009

DOETINCHEM – Voor de twaalfde achtereenvolgende keer organiseren we de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Na de bijzondere editie van vorig jaar, waar twee oud-winnaars in de finale terechtkwamen, is de strijd weer helemaal open. Laat uw winkel langs de meetlat leggen, leer van de commentaren en scoor vooral een beste omzetplus.

DOETINCHEM – Voor de twaalfde achtereenvolgende keer organiseren we de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar. Na de bijzondere editie van vorig jaar, waar twee oud-winnaars in de finale terechtkwamen, is de strijd weer helemaal open. Laat uw winkel langs de meetlat leggen, leer van de commentaren en scoor vooral een beste omzetplus.

Deelnemen aan de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar is bijzonder aantrekkelijk. U hebt een uitstekende aanleiding om intern alles eens een keer op scherp te zetten en u dwingt zichzelf een keer kritisch naar uw eigen winkel te kijken. Dat kan op zich al geen kwaad en in het kader van een prestigieuze verkiezing als deze helemaal niet.

Mocht uw winkel genomineerd worden of zelfs in de finale terechtkomen, dan is een omzetplus gegarandeerd. In al die jaren dat de verkiezing georganiseerd wordt hebben inventieve ondernemers daar flink profijt aan gehad. Ook de ondernemers die niet gewonnen hebben, want ook een nominatie of een finaleplaats is een perfecte aanleiding om naar de klanten toe mee naar buiten te treden.

Want zeg nou zelf: bij een nominatie behoort u al bij de beste tien tweewielerwinkels van Nederland en bij een finaleplaats heeft u zichzelf in de Top 3 van Nederland genesteld. Dat kan niet iedereen zeggen en dat zijn ereplaatsen waar consumenten gevoelig voor zijn. Bel voor de aardigheid maar eens wat oud-deelnemers op en hoor wat hun ervaringen zijn.

Uiterlijk 6 november insturen
Om deel te nemen aan de Tweewielerwinkel van het Jaar 2009 kunt u zelf uw eigen winkel voordragen door het inschrijfformulier in te sturen. De inzendtermijn van de 2009-editie van deze verkiezing sluit al op 6 november aanstaande. Dat is eerder dan u denkt. Download daarom zo snel mogelijk het inschrijfformulier en maak een reële kans op die extra omzetplus. Want als je al genomineerd bent, moet het wel heel gek lopen als je daar omzettechnisch niet beter van wordt.

KLIK HIER voor alle informatie over de Tweewielerwinkel van het Jaar 2009.

Reageer op dit artikel