nieuws

Rijwielzaak gaat FietsNED-formule exploiteren

algemeen

Rijwielzaak gaat FietsNED-formule exploiteren

OISTERWIJK – Per 1 september heeft Schepens Tweewielers zich bij FietsNED aangesloten. Eigenaar Dion Schepens heeft al jaren een rijwielzaak in Oisterwijk (Schepens tweewielers), maar zag de toegevoegde waarde van de FietsNED-formule in combinatie met zijn bedrijf. Door FietsNED heeft hij er een mooie service bij (pechhulpverlening) en vergroot hij zijn verzorgingsgebied.

OISTERWIJK – Per 1 september heeft Schepens Tweewielers zich bij FietsNED aangesloten. Eigenaar Dion Schepens heeft al jaren een rijwielzaak in Oisterwijk (Schepens tweewielers), maar zag de toegevoegde waarde van de FietsNED-formule in combinatie met zijn bedrijf. Door FietsNED heeft hij er een mooie service bij (pechhulpverlening) en vergroot hij zijn verzorgingsgebied.

Schepens is hiermee het ‘uitrijpunt’ geworden voor FietsNED in de regio Oisterwijk en omstreken. FietsNED werkt met de zogenoemde Pechpas, waarmee de klant zich voor € 25,- per jaar verzekert van hulp bij pech onderweg. Deze is zeer geschikt voor forenzen en schoolgaande jeugd, maar ook voor recreatieve fietsers.

Op dit moment zijn er 25 uitrijpunten, verdeeld over heel Nederland. Naar verwachting zullen dat er eind 2008 bijna 30 zijn. Martin Leemans, directeur FietsNED: “Ik merk een versnelling in het aantal aanmeldingen, eind 2009 zitten we zeker op 40 FietsNED franchisers, maar als het in dit tempo doorgaat, misschien wel op 50.”

Een uitgebreid interview met Dion Schepens kunt u lezen in Tweewieler oktober (verschijningsdatum: 23 oktober) op de Journaal-pagina’s.

Dinsdag 30 september wijdde Omroep Brabant een item aan FietsNed Schepens op tv en radio.
Je kunt het stukje hier terug zien

Reageer op dit artikel