nieuws

Lokfiets bij Gelderse Fietsvierdaagse

algemeen

Lokfiets bij Gelderse Fietsvierdaagse

APELDOORN – Wat er gebeurt met een fiets die niet op slot staat? Wordt de fiets gestolen of niet? Verdwijnt de fiets naar het buitenland, in het water of in de schuur in de tuin? Om hier achter te komen heeft Sparta tijdens de Gelderse Fietsvierdaagse in samenwerking met Omroep Gelderland een lokfiets ingezet.

APELDOORN – Wat er gebeurt met een fiets die niet op slot staat? Wordt de fiets gestolen of niet? Verdwijnt de fiets naar het buitenland, in het water of in de schuur in de tuin? Om hier achter te komen heeft Sparta tijdens de Gelderse Fietsvierdaagse in samenwerking met Omroep Gelderland een lokfiets ingezet.

De Sparta lokfiets is voorzien van een zendertje waarmee deze online te volgen is op http://www.omroepgelderland.nl/programma.php?id=272&rubriek=10478.

Deze hele week besteedt Omroep Gelderland extra aandacht aan het onderwerp ‘Fietsen’ in het kader van de Nationale filevrije dag aanstaande donderdag op 9 oktober. Tijdens deze speciale uitzendingen zal het lot van de fiets uitgebreid besproken worden.

Reageer op dit artikel