nieuws

ION bij Belastingdienst

algemeen

ION bij Belastingdienst

APELDOORN – In een zoektocht naar mogelijkheden om files als gevolg van woon-werkverkeer terug te dringen hebben Sparta en de Belastingdienst de handen ineen geslagen. Werknemers van De Belastingdienst die dagelijks het traject Deventer – Apeldoorn, als woon-werkverkeer afleggen, krijgen gedurende het project de beschikking over een Sparta fiets met trapbekrachtiging.

APELDOORN – In een zoektocht naar mogelijkheden om files als gevolg van woon-werkverkeer terug te dringen hebben Sparta en de Belastingdienst de handen ineen geslagen. Werknemers van De Belastingdienst die dagelijks het traject Deventer – Apeldoorn, als woon-werkverkeer afleggen, krijgen gedurende het project de beschikking over een Sparta fiets met trapbekrachtiging.

Dankzij de trapbekrachtiging van de Sparta ION kunnen de medewerkers snel, comfortabel en onbezweet het traject afleggen. Per kwartaal wisselen de fietsen van gebruiker. In totaal 20 werknemers van de Belastingdienst werken mee als testrijder.

Doelstelling is om met de inzet van de Sparta ION’s meer werknemers voor de fiets te laten kiezen voor woon-werkverkeer. In het kader van dit project ‘Met de fiets minder file’ is vanochtend op 6 oktober de eerste SPARTA ION overhandigd aan de Belastingdienst. Hiervan wordt vanavond (6 oktober) om 18.00 uur een item uitgezonden op TV Gelderland.

Reageer op dit artikel