nieuws

Eurobike Award Ortlieb-tas

algemeen

Eurobike Award Ortlieb-tas

Ortlieb staat niet alleen voor kwaliteit en 100 % waterdicht, maar ook voor innovatie. Voor zomer 2009 heeft Ortlieb twee geheel nieuwe producten in de collectie, te weten de Recumbent Bag en de Recumbent Backpack. Deze producten hebben op de Eurobike een award in de wacht gesleept.

Ortlieb staat niet alleen voor kwaliteit en 100 % waterdicht, maar ook voor innovatie. Voor zomer 2009 heeft Ortlieb twee geheel nieuwe producten in de collectie, te weten de Recumbent Bag en de Recumbent Backpack. Deze producten hebben op de Eurobike een award in de wacht gesleept.

Recumbent Bag
De Recumbent Bag is een set tassen speciaal voor de ligfiets. De tas is gemaakt van PVC gecoat polyester en cordura en voorzien van een dekselsluiting en een QL-2 hakensysteem. Tevens beschikt de Recumbent Bag over handvatten, een afneembare schouderband, een bidonhouder, grote reflectoren en een mogelijkheid voor bevestiging van een kaartenhoes.

Recumbent Backpack
De Recumbent Backpack is een medium rugzak, die ook geschikt is als toptas voor op ligfietsen en scooters. De backpack is gemaakt van PVC gecoat polyester en cordura en beschikt onder meer over een waterdichte TIZIP ritssluiting, twee mesh buitenvakken (niet waterdicht) en een afneembaar draagsysteem. Tevens is de Recumbent Backpack geschikt voor een hydration systeem.

Reageer op dit artikel