nieuws

AGU exclusief distributeur Joe’s No-Flats

algemeen

AGU exclusief distributeur Joe’s No-Flats

ALKMAAR – AGU is per direct de exclusieve distributeur van Joe’s No-Flats in Nederland. Door de explosieve groei van het merk Joe’s No-Flats zocht het bedrijf een grote distributeur die de afnemers een snelle bevoorrading en goede service kan garanderen.

ALKMAAR – AGU is per direct de exclusieve distributeur van Joe’s No-Flats in Nederland. Door de explosieve groei van het merk Joe’s No-Flats zocht het bedrijf een grote distributeur die de afnemers een snelle bevoorrading en goede service kan garanderen.

Joe’s No-Flats levert highend antilek en tubeless producten. De Joe’s No-Flats producten repareren lekkage in binnenbanden en tubeless banden snel en permanent tijdens het fietsen. Dit productpakket wordt gecombineerd met hoogwaardige onderhoudsproducten en is geschikt voor zowel race- en MTB-fietsen als hybride en stadsfietsen.

Voor de professionele mountainbikers is ‘No-Flats’ een begrip. Zo is ‘No-Flats’ de official supplier voor het Dolphin Trek professional MTB-team, waar onder andere Bart Brentjens fietst.

AGU gaat het complete assortiment voeren en biedt de dealer promotionele ondersteuning in de vorm van een winkeldisplay. Naast de exclusieve distributie in Nederland, neemt AGU ook de distributie in België en Luxemburg op zich.

Reageer op dit artikel