nieuws

5e Fietscongres komt snel dichterbij

algemeen

5e Fietscongres komt snel dichterbij

UTRECHT – Op maandag 3 november, de vakdag van Bike Motion Benelux, wordt het veelgeprezen Fietscongres voor het eerst gecombineerd met de populaire beurs. Een krachtenbundeling, die vooral voor de vakbezoekers gunstig uitpakt.

UTRECHT – Op maandag 3 november, de vakdag van Bike Motion Benelux, wordt het veelgeprezen Fietscongres voor het eerst gecombineerd met de populaire beurs. Een krachtenbundeling, die vooral voor de vakbezoekers gunstig uitpakt.

“We hebben de toegangsprijs tot het congres verlaagd en ondernemers kunnen hun tijd efficiënt besteden in combinatie met hun beursbezoek,” zegt organisator Pascal Papendorp.

Er is bewust voor gekozen het 5e Fietscongres pas aan tegen het eind van de vakdag te laten starten. Enerzijds om ondernemers alle gelegenheid te geven hun tijd op de beurs maximaal te kunnen besteden. Anderzijds om de huiswaarts kerende bezoekers een perfect alternatief te geven de onvermijdelijke files te vermijden.

“Het centrale thema is Rendement & Passie,” licht Papendorp toe. “Uit de enquêtes bleek dat veel congresbezoekers de voorkeur gaven om, nadat vorig jaar gastsprekers uit de industrie aan het woord kwamen, nu mensen vanuit de dagelijkse retailpraktijk aan het woord te laten.”

Sprekers
De sprekers van dit jaar belichten de keuzes, waarvoor je kunt komen te staan, ieder vanuit hun eigen invalshoeken. Daan Luijkx, bekend van Hoendervangers & Luijkx Accountants & Belastingsadviseurs, geeft in heldere rekenvoorbeelden aan hoe het rendement van de onderneming relatief eenvoudig verhoogd kan worden.

Eddy Meerens is, mede door zijn jaren bij Giant, op alle niveau’s in de bedrijfskolom werkzaam geweest. Tegenwoordig staat hij alweer enkele jaren in de dagelijkse praktijk van de (fiets)retail met de fiets- wandel- en fitnesswinkel Enjoy in Lelystad. Door zijn brede werkervaring heeft hij een uitgekiende kijk op de (on)mogelijkheden binnen het tweewielervak.

De derde en laatste spreker is Wim Landewé, met Landewé Fietsen tweevoudig winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar. Ook hij is een eigenzinnige ondernemer met een scherpe kijk op de handel, die ook niet te bang is om te zeggen waar het op staat. Over de keuzes waar hij voor is komen te staan, zal hij een boekje open doen.

Nú aanmelden
Kortom, met deze drie interessante vakgenoten, is een hoog informatiegehalte op voorhand gegarandeerd. Mis daarom niets en meld u hier aan, nu het nog kan.

De presentatie is als vanouds in handen van Mart Smeets, die na de drie gastsprekers ook de forumdiscussie zal leiden. Het 5e Fietscongres zal worden afgesloten met een borrel en een buffet.

Reageer op dit artikel