nieuws

VMSII met touchscreen

algemeen

VMSII met touchscreen

ROTTERDAM – De jongste telg uit de VMSII-familie draagt de naam VMSII Point of Sale Touchscreen. Deze automatiseringsversie is volledig vervaardigd in Microsoft.NET technologie, het meest moderne, wereldwijde ontwikkelplatform van Microsoft.

ROTTERDAM – De jongste telg uit de VMSII-familie draagt de naam VMSII Point of Sale Touchscreen. Deze automatiseringsversie is volledig vervaardigd in Microsoft.NET technologie, het meest moderne, wereldwijde ontwikkelplatform van Microsoft.

Groot voordeel is dat hierdoor een situatie van ketenintegratie kan ontstaan tussen winkelbedrijven, fabrikanten, distributeurs etc. Dit levert kostbare managementinformatie op waarmee ondernemers hun bedrijf nog beter kunnen sturen. De informatie die het automatiseringssysteem genereert is uitermate zuiver. Door de gebruikersvriendelijkheid van VMSII Point of Sale Touchscreen worden nauwelijks nog menselijke fouten gemaakt. 
 
Sinds januari 2008 heeft Vendit VMSII Point of Sale Touchscreen tevens geïnstalleerd bij onder andere cadeauwinkels, parfumerieën, slijterijen, drogisterijen, kapsalons, kiosken en cash & carry winkels. Het nieuwe
automatiseringssysteem blijkt bovendien uitermate geschikt voor branches waar afrekenen niet altijd door middel van een barcode kan. Denk daarbij aan een bijvoorbeeld een broodjeszaak en dienstverlenende bedrijven zoals kapsalons en reparatiebedrijven, of winkels met veel kleine artikelen waarop geen barcodesticker past. 
 
Vendit brengt met VMSII Point of Sale Touchscreen een automatiseringssysteem op de markt dat geschikt is voor zowel grote filiaalbedrijven als kleine ondernemers in vrijwel alle branches. De meeste afreken- en menuopties kunnen naar eigen inzicht gedefinieerd worden voor het snel en eenvoudig (touch screen) verrichten van transacties. Een hogere transactiesnelheid kan op zijn beurt resulteren in een hogere omloopsnelheid. 
 
Naast kopen kan de gebruiker ook kiezen voor Operational Lease. Operational lease is dé oplossing voor winkelbedrijven die niet willen investeren, maar wel willen profiteren van de voordelen van winkelautomatisering. Vanaf een vast bedrag per maand kan de ondernemer zich volledig laten automatiseren door Vendit. Bij een Operational Lease van 48 maanden beschikt de gebruiker voor een vast bedrag van € 75,- per maand over het VMSII Point of Sale Touchscreen systeem, inclusief installatie/uitleg, service/support en Point Of Sale randapparatuur.

Reageer op dit artikel