nieuws

Tehava International samen met Action Sports de Beneluxmarkt op met LOOK

algemeen

Tehava International samen met Action Sports de Beneluxmarkt op met LOOK

GELEEN – Tehava International organiseerde afgelopen maandag een open dag onder het motto Tour de Tehava. De Limburgse grossier had leveranciers uitgenodigd voor het geven van productpresentaties en mini-seminars.

GELEEN – Tehava International organiseerde afgelopen maandag een open dag onder het motto Tour de Tehava. De Limburgse grossier had leveranciers uitgenodigd voor het geven van productpresentaties en mini-seminars.
 
Opkomst en sfeer waren goed. Zeker 265 relaties, waarvan sommigen zelfs uit Groningen waren present. Op de open dag was het magazijn aangekleed als een etappeplaats van de Tour de Tehava. Gedurende de dag werd, verdeeld over het pand, diverse workshops en seminar gegeven. Tijdens de opening gaf directeur Robert Vrancken aan dat de vernieuwing van de Tehava-organisatie aanleiding was om voor deze aanpak te kiezen en de Limburgse groothandel als zodanig te presenteren.
“Samen met een aantal toeleveranciers hebben we deze dag vorm gegeven. Daarnaast kunnen de klanten ook kennis maken met logistieke partners, die in onze nieuwe aanpak ervoor zorgen dat de bestellingen op tijd bezorgd worden," aldus Vrancken.
Uit de enquete-formulieren bleek dat Tour de Tehava een schot in de roos was en voor het merendeel zelfs reden deze huisshow te verkiezen boven die van een andere. Vrancken is daarom zeker van plan een dergelijk evenement in de toekomst te herhalen. "De eerste keer is zoiets natuurlijk altijd spannend, maar als je dan de opkomst en de reacties ziet, dan kan je alleen maar tevreden zijn."
 
Er is nog meer nieuws van het Tehava-front. Samen met Action Sports heeft Tehava International het agentschap voor LOOK-pedalen en pedaalplaatjes verworven. “Passie ontmoet passie”, zo omschrijven beide kersverse LOOK-agentschappen hun ‘joint venture’.

“In Tehava International herkennen wij eenzelfde passie en streven naar kwaliteit als bij ons”, vertelt een woordvoerder van Action Sports uit het Belgische Welkenraedt. “Samen kunnen wij optimaal de Benelux markt bedienen met een product waar topprestaties aan de orde van de dag zijn.”

Reageer op dit artikel