nieuws

’t Mannetje in Hart in Aktie

algemeen

’t Mannetje in Hart in Aktie

AMSTERDAM/HAARLEM – Gisteravond was het zover, toen was ’t Mannetje weer eens op tv. Voor de derde maal doet ’t Mannetje mee aan Hart in actie. Deze keer stelde het bedrijf een rolstoelbakfiets ter beschikking.

AMSTERDAM/HAARLEM – Gisteravond was het zover, toen was ’t Mannetje weer eens op tv. Voor de derde maal doet ’t Mannetje mee aan Hart in Aktie. Deze keer stelde het bedrijf een rolstoelbakfiets ter beschikking.

Natasja Froger verraste Kees en Ingrid bij hun bedrijf op de bloemenveiling en laat ze onbekommerd genieten van een heerlijke middag met lunch aan het strand. Maar daar bleef het niet bij. Natasja is ondertussen op zoek gegaan naar een manier waarop Kees en Ingrid met hun gehandicapte dochter Lisa tóch op stap kunnen gaan.

Na hun eerste kindje Tim te hebben verloren bij de geboorte, bleek na de komst van dochter Lisa al snel dat zij niet in orde was. Haar spieren werken niet. Vier vriendinnen van het stel besloten Kees en Ingrid te verrassen met een rolstoelbakfiets om met Lisa te kunnen fietsen naar het strand.

Na op diverse bijzondere fietsvervoermiddelen van ’t Mannetje te hebben rondgefietst, werd Natasja Froger blij verrast met de gratis ter beschikking gestelde rolstoelbakfiets van ’t Mannetje. Nog veel blijer waren Kees en Ingrid, wat gisteravond te zien was in een emotionele uitzending in Hart in Aktie.

Reageer op dit artikel