nieuws

Samenwerking Puch met Fietsenwijk.nl

algemeen

Samenwerking Puch met Fietsenwijk.nl

ENSCHEDE – Puch heeft een samenwerking opgestart met Fietsenwijk.nl om het actuele aanbod van Puch fietsen bij de dealers te tonen aan de consumenten. Op de Puch website kunnen consumenten direct zien welke dealers in de buurt de gewenste fiets aanbieden.

ENSCHEDE – Puch heeft een samenwerking opgestart met Fietsenwijk.nl om het actuele aanbod van Puch fietsen bij de dealers te tonen aan de consumenten. Op de Puch website kunnen consumenten direct zien welke dealers in de buurt de gewenste fiets aanbieden.

Deze extra service zal vele voordelen met zich meebrengen, voor zowel de consument als de dealer. Consumenten kunnen namelijk eenvoudig aangeven in welke fiets ze geïnteresseerd zijn en zien dan direct waar deze fiets bij hen in de buurt beschikbaar is.

Voor de dealer betekent dit dat klanten nog gerichter naar hun winkel zullen komen. Voor dealers is er nog een bijkomend voordeel: fietsen die ingevoerd zijn in Fietsenwijk.nl worden namelijk naast de Puch-website ook automatisch doorgeplaatst op andere aangesloten websites. Resultaat: altijd en overal een actueel on line fietsenaanbod.

De actuele voorraad bij de dealer is te vinden op de Puch site onder het kopje Assortiment,
onder de noemer voorraad Puch fietsen bij dealer.

Reageer op dit artikel