nieuws

Pand Kruitbosch officieel geopend

algemeen

ZWOLLE – Afgelopen vrijdag is het nieuwe pand van grossier Kruitbosch Cycle Universe geopend. Met een receptie voor zo’n 250 fabrikanten en leveranciers werd het pand officieel in gebruik genomen. Tevens werd afscheid genomen van Egbert Kruitbosch die per 1 september stopt bij het bedrijf.

Pand Kruitbosch officieel geopend

ZWOLLE – Afgelopen vrijdag is het nieuwe pand van grossier Kruitbosch Cycle Universe geopend. Met een receptie voor zo’n 250 fabrikanten en leveranciers werd het pand officieel in gebruik genomen. Tevens werd afscheid genomen van Egbert Kruitbosch die per 1 september stopt bij het bedrijf.

Wilco Kruitbosch bedankte Egbert in zijn toespraak voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf en zijn hulp bij de integratie van de vestiging Hoogeveen in het nieuwe bedrijf. Egbert Kruitbosch gaf op zijn beurt aan dat hij zijn draai in het grootschalige bedrijf niet kon vinden en in goed overleg heeft besloten een nieuwe uitdaging te zoeken. Hij gaat nu eerst zijn opvolger inwerken en zich dan beraden op de toekomst.

Medewerkers van Kruitbosch gaven de bezoekers een rondleiding door het immense pand waar 11.000 producten op voorraad liggen. Afgelopen zaterdag was het feest voor de ongeveer 125 medewerkers en hun familieleden. In november is het de beurt aan de dealers om het pand te bekijken. De dealershows worden dan in een tent achter het pand gehouden, waarna de dealers een rondleiding door het bedrijf krijgen.
De dealers uit Noord- en Oost-Nederland zijn 3 en 4 november aan de beurt, gevolgd door Midden- en West-Nederland op 10 en 11 november en Zuid-Nederland en België op 17 en 18 november.

Reageer op dit artikel