nieuws

Martin van Beek weg bij SRAM

algemeen

CHICAGO (USA) – SRAM heeft de structuur van het management en de verkoop van de Europese vestiging aangepast. Als gevolg hiervan heeft Martin van Beek, general manager van SRAM Europe besloten het bedrijf te verlaten.

Martin van Beek weg bij SRAM

“Alles verandert en ook bedrijven veranderen; er zijn verschillende manieren van managen in de verschillende fases van bedrijven”, legt Martin van Beek uit. “Ik begrijp dat het door de komst van een nieuwe investeerder bij SRAM wenselijk was om de Europese organisatie te veranderen.” Martin van Beek was sinds 1993 bij SRAM in dienst.
“Wij waarderen de belangrijke bijdrage die Martin heeft geleverd om de groei van SRAM in Europa te realiseren. Hij heeft er mede voor gezorgd dat SRAM een belangrijke toeleverancier is in de fietsindustrie”, geeft John Nedeau, Vice President Sales van SRAM Corporation aan. “Wij wensen hem succes toe voor de toekomst.”

Opvolger Patrick Brandwigt 

In de nieuwe managementstructuur wordt Robert Priest, voorheen hoofd van de afdeling Global Aftermarket Sales. de nieuwe verkoopdirecteur van alle aftermarket zaken in Europa. Robert houdt tevens de verantwoordelijkheid voor de marketing van SRAM richting dealers. Patrick Brandwigt krijgt de verantwoordelijkheid als general manager voor de locatie van SRAM in Amersfoort.

Nieuwe kansen 

“Ik ben ervan overtuigd dat nieuwe kansen gezien mijn werkervaring en netwerk op mijn pad zullen komen”, vervolgt Martin van Beek. “Over een paar maanden rond ik mijn MBA-opleiding af. Misschien ga ik wel op projectbasis aan de slag voor bedrijven in de fietsindustrie. Ik ben er zeker van dat SRAM een hoogstaand bedrijf blijft in de komende jaren; ze hebben een sterk management en toegewijde mensen over de hele wereld.”

Reageer op dit artikel